2010. augusztus 12., csütörtök

Egy kis vagányság az Úr nevében!

Lendvai Zoltán plébános meglepő ügyességgel bűvöli a gördeszkát, és tanítja a fiatalokat. Nem szokványos, ám mégis hatásos, és valószínűleg eredményes "módszer", mert erre biztos, hogy emlékezni fognak tanítványai!

9 megjegyzés:

  1. Az atya lazasága, jó kedélye számomra nagyon megnyerő! Több "laza" papra lenne szükség, talán még a templomok is jobban megtelnének!

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, nyitott vagyok mindenre, de én elgondolkodnék azon mint pap, hogy engem szeretnek mert tudok gördeszkázni, vagy Istent, aki ezzel a tehetséggel megáldott?!

    VálaszTörlés
  3. Klári irta (70 éves)
    Egy gyerekekkel focizó, szalézi atyától hallottam, hogy először részt kell venni a gyerekek világában (foci, gördeszka stb) meghallgatni őket, hogy megkedveljenek és akkor kiváncsiak lesznek az én világomra és meghallgatják amit én mondok nekik pl. az Istenről.

    Kedves Pádre: a talentumokat azért kapjuk(pl a gördeszkázás tehetségét), hogy használjuk Isten dicsőségére

    VálaszTörlés
  4. Mélységesen egyetértek KLárival

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nem az a baj hogy tudd-e a padre gördeszkázni vagy focizni,sakkozni vagy biciklizni,nem de Jézus is részt vett a Kánaáni mennyegzön???Jobb lenne ha megvizsgálnánk lelkünk legmélyén azt a "sárga irigységet"amelyet gyökerestöl ki kéne írtani!!!

    VálaszTörlés
  6. Jó lenne, ha a római Szentatya is egy-két ilyen mutatványvba fogna, a világ ráharapna a szavaira is!

    VálaszTörlés
  7. Hát ha jól belegondolunk az Úr is elég vagány... és vidám :)

    VálaszTörlés
  8. Don Bosco atya sokaig utcai zsonglorkent kereste a kenyeret fiatalkoraban es kesobb ezzel a tudomanyaval sok gyermeket elkapraztatott. Isten aldja Zoli atyat, ismerem Ot, a szandekai es celjai tisztak. Gyuri

    VálaszTörlés