2011. január 1., szombat

Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra!

"Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra!"

Ezzel a Weöres Sándor idézettel kívánok minden kedves olvasónak boldog 2011-es évet!

Kedves Laudetur Olvasó!

Az elmúlt héten megkérdeztük Önöket: miben lehetnénk még inkább a segítségükre, mi lenne a legnagyszerűbb, amit adni tudunk, és minek örülnének a legkevésbé.
Több százan töltötték ki kérdőívünket. Nagyon köszönjük mindenkinek a válaszokat. Ennyi hozzászólásból már eléggé világosan látjuk, mi is az, amit szeretnének tőlünk ebben az évben.

Hálásak vagyunk a nagyon sok pozitív visszajelzésért, és annak különösen is örülünk, hogy a Heti Lélekemelő, a lelkigyakorlatok, kiadványaink, stb., ténylegesen hozzájárulnak olvasóink lelki megerősítéséhez. A véleményekből ez egyértelműen látszik. Nagyon sok értékes ötletet, javaslatot kaptunk, amit ismételten köszönünk. Reméljük, a jövőben is jó eszköz lehetünk Isten kezében.

A legtöbben a tanulságos történeteket részesítették előnyben. Ez érthető is, hiszen konkrét példákból sokkal könnyebben meg lehet érteni életünk és hitünk igazságait. Ígérhetjük, ezekből ebben az évben sem hiány. Sőt..., de ezt még nem árulhatom el.
Aminek pedig a legkevésbé örülnek az olvasók, azok a reklámok.
Ezzel kapcsolatban engedjen meg egy gondolatot.

Minden tevékenységhez szükség van anyagi forrásokra. Ha mást mondanék, hazudnék. Ahhoz, hogy színvonalasan, értéket tudjunk adni emberek ezreinek, ahhoz is szükség van anyagi forrásokra, ugyanúgy, ahogyan egy templomban is szükség van világításra, amit a szolgáltató nem ad ingyen, illetve a karitász sem tud természetbeni vagy pénzbeni támogatók nélkül segíteni a rászorulóknak.
Maga a Heti Lélekemelő kiküldése (a hírlevélküldő szoftver) is pénzbe kerül nekünk, amit valahonnan elő kell teremteni.
Számos céggel, vállalkozással kerültünk kapcsolatba az utóbbi években, akik - megítélésünk szerint - szintén értéket adnak. Ők vállalták azt, hogy támogatják tevékenységünket, cserébe persze, lehetőséget adunk számukra, hogy Ön, kedves olvasó megismerje őket.
Amennyiben Önnek nincs szüksége ezekre az információkra, egyszerűen ne kattintson rá, ne olvassa el őket!

Kerüljük a reklámokat, ebben az évben lesz teljesen reklámmentes lehetőség is, amit igénybe lehet venni. De vannak olyan esetek, amikor nem tudjuk nélkülözni az üzleti partnerek támogatását. Kérem, tekintsenek úgy rájuk, hogy ők termékükkel, szolgáltatásukkal értéket adnak, amely sokak számára segítség és szükséges.

A földön élünk, az ég felé törekszünk, de a létra bennünk van.
A Laudetur és a Codex Kiadó mindent megtesz azért, hogy Ön ebben az évben olyan lelki élményekhez jusson, amely segítségével megtalálhatja magában azt a létrát, mely az ég felé viszi.

Vereb István
felelős kiadó

Sárközi Réka
főszerkesztő

3 megjegyzés:

  1. KEDVES SÁRKÖZI RÉKA, VEREB ISTVÁN !!!
    Nagyon sok lelkifeltöltődést ad Heti Lélekemelő!!!
    Köszönöm sok munkájukat !!! 2011-re is Kivánok ,Erőt ,Jó Egészséget Munkájukhoz !!!

    Sleisz Terézia Mogyoród

    VálaszTörlés
  2. Kedves Terézia!
    Köszönjük elismerő szavait, jó kívánságait!
    Boldog új évet kívánok!

    Üdvözlettel, Réka

    VálaszTörlés
  3. Ládáné Panka Ibolya Nyíregyházahétfő, január 03, 2011

    Kedves Réka és István!
    Igazi töltődés számomra a Heti Lélekemelő. Köszönet a Lelkigyakorlatokért, s bízom benne, hogy a nagyböjti időben is lesz ilyen!
    Kegyelmekben gazdag,boldog új évet kívánok jó egészséggel párosítva:Ibolya

    VálaszTörlés